Прочитај ми чланак

ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ: Вучић припрема акцију „Армагедон“ против СПЦ због става о Косову

0

Српски народни покрет “Наши” саоптио је данас да има сазнања да Александар Вучић уз помоћ појединаца из обавештајних структура припрема акцију “Армагедон” за обрачун са великодостојницима Српске православне цркве.

– Акцију “Армагедон” Вучић ће покренути због чврстог става СПЦ око Косова и Метохије и непристајања на Вучићеву издају. Удар ће се састојати од низа медијских напада и спинова, а све у циљу како би се умањио углед СПЦ међу народом, како би се смањио отпор издаји Косова – стоји у њиховом саопштењу.

СНП “Наши”  тврди да у читавој Србији из школских управа на школе у Србији стижу дописи у којима се тражи да се до 7. августа поднесу “евентуалне замерке” искључиво на рад вероучитеља.

– Обаваштајне структуре под контролом Александра Вучића покушавају да прикупе дискредитујуће материјале против СПЦ како би их провлачили кроз медије и урушавали углед најстарије српске институције која је последњи браник издаје Косова и Метохије од стране актуелног режима. СНП “Наши” упозорава грађане Србије да не наседају на Вучићеве лажи и медијске спинове и да Косово и Метохију морамо сачувати по сваку цену – саопштавају  у овом покрету.