Прочитај ми чланак

Сви на протест против срамне издаје! (Трг Републике у 14 часова)

0
dveri-protest-u-bgu3-beta_ff(Двери)
Позивамо све наше саборце, присталице, пријатеље и све друге родољубе да у недељу, 21. априла дођу на Трг републике у 14 часова!

Покрет Двери јавно пита Владу Србије шта су добили за издају Косова и Метохије и парафирање Споразума о признању независног Косова?

Јасно је да су „изборили” све оно што Срби већ имају на северу Косова и Метохије, само што ће сада морати да буду укинуте институције државе Србије на северу Косова и Метохије, а успостављене тзв. шиптарске државне институције. То је државни удар који је извршила Влада Србије, кршење Устава и предизборних обећања владајућих странака.

Покрет Двери сматра да Ивица Дачић и комплетна Влада морају хитно поднети оставке због овог чина. Пружамо пуну подршку Србима на Косову и Метохији и прикључићемо се њиховој иницијативи за скупљање потписа грађана за расписивање референдума на тему Косово и Метохија или Европска Унија.

Покрет Двери такође подржава све протесте патриотских политичких странака и удружења који ће бити организовани наредних дана, на првом месту сутрашњи свенародни протест у 14 часова на Тргу Републике у Београду, на који позивамо све наше саборце и присталице, као и све друге српске родољубе.

Сви видимо да седнице Скупштине Србије уопште неће ни бити, јер се владајући режим плаши реакције народа, али ако је буде, Покрет Двери ће бити и испред Скупштине да погледа у очи сваког посланика који је спреман да изда Косово и Метохију.

Још једном позивамо све родољубиве политичке организације и патриотска удружења да се заједнички саберемо сутра, у недељу у 14 часова, изнова на Тргу Републике у Београду и само под једном заставом – заставом Србије и једним слоганом – БРАНИМО СРБИЈУ. Косово и Метохија нас позивају на јединствен отпор издајничком режиму коме морамо да кажемо шта мислимо о парафирању споразума у Бриселу и издајничкој политици Европска Унија по сваку националну цену.

Информативна служба Покрета Двери