Прочитај ми чланак

Стопама Сићвеа: Вучић решио да буде кул и отвори ТикТок налог

0

Под називом "предајанијеопција" лидер Српске напредне странке, Александар Вучић, отворио је ТикТок налог. Прва објава напредњачког вође била је фотографија сина Данила, уз поруку "татин понос", коју је пратила музичка нумера "Сини јарко сунце са Косова".

Следећи свог намештеника на позицији заменика градоначелника Београда, Горана Весића, познатог као Сићве011, и напредњачки врховни вожд је одлучио да се допадне српској омладини тако што ће отворити налог на овој популарној међу њима друштвеној платформи.

Нисмо ни сумњали да Вучић може да заостаје у нечем за својим потчињенима, па је отварање налога на ТикТоку било само питање времена.

Поред Данила, први човек СНС поставио је још десет објава, у којима се хвали Београдом на води, путевима, спомеником Стефану Немањи… Ту је и његово обраћање полицајцима, снимак са војне вежбе на Пештеру, сусрет са кошаркашицама и олимпијцима…

Последња порука пратиоцима, којих је у тренутку писања текста било 2284, тицала се туризма:

– Само не разумем зашто ми увек себе потцењујемо, зашто људи не оду на Увац? Дакле, не знате шта је лепше. Од Лепенског вира, Милановца, Голупца, Великог Градишта, Сребрног језера… Обиђите људи, невероватно је шта имате да обиђете. Манастире наше, фантастично нешто. Винарије људи обиђите, произвођаче ракије обиђите, фантастичних има, фантастичних. Само отиђите, људи да видите – поручио је Вучић.

Остаје нам да видимо сад да ли ће Вучић или Весић привући више пажње јавности својим објавама на ТикТоку, те ко ће више бити кул међу младима.