Прочитај ми чланак

СТАМАТОВИЋ: Лицемерно је што је Вучић план за Косово изнео у Бриселу а не у Србији

0

Председник Иницијативног одбора Здраве Србије Милан Стаматовић оценио је данас да нема већег лицемерја и смејања у лице српској јавности од признања председника Александра Вучића да је свој план за Косово саопштио Бриселу и Приштини, али не и грађанима државе чији је председник.

У писаној изјави, Стаматовић је рекао да је Вучић 106. годишницу ослобођења Косова од Османлија обележио у Турској одакле је наложио својим политичким сарадницима (Марку Атлагићу) да у српском парламенту прете хапшењем, између осталих и митрополиту црногорско-приморском Амфилохију.

Он је позвао Вучића да, ако му већ Косово и Пећка патријаршија ништа не значе, покаже да му значе истинске европске вредности у које се такође заклињао.

„Ова држава треба да се угледа на Пољску у којој је суд забранио тамошњем премијеру да шири лажи о опозицију и наредио му да се, због клеветања својих политичких противника, лично извини на две телевизијске станице, у три дневна листа и на порталу сопствене странке, што је овај и учинио“, додао је Стаматовић.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!