Прочитај ми чланак

ШТА ЋЕ РЕЋИ ЧЕДА НА ОВО: Хтели су да ме имају на црти, и излазим им на црту

0

Београд -- Лидер СНС Александар Вучић навео је да прихвата кандидатуру за председника Србије након седнице Главног одбора те странке.

“Хтели су да ме имају на црти, ја им на ту црту излазим”, нагласио је Вучић.

aleksandar-vucic-1-06-n-s

Он је навео да се не плаши, иако су “многи хтели његову главу”.

Они који су нам већ толике године појели, у прошлошти треба да остану, рекао је.

„И поред безброј пробема и савета, одлучио сам да прихватим кандидатуру за председника Србије, јер Србија нема пуно времена и на власт не смеју да се врате они који су уништили земљу“, рекао је премијер и лидер СНС Александар Вучић.

“Не плашим се ја чак ни самог страха, не плашим се ни њихових пара, а милионе су већ потрошили, ми ни динара, не плашим се ни њихових страних савезника. Плашим се да не победе Србију, да је не победе, не унизе”, додао је он.

Како каже, одлучио је да прихвати кандидатуру зато што верује да је овој земљи потребан рад, стабилност, инвестиције, нове болнице и будућност.

“Зато сам ово прихватио, да не бисмо закаснили, да отворимо нове фабрике, нове болнице, нове школе”, рекао је он.

Додао је и да прихвата “тешку кампању која нас чека”.

Нагласио је и да није кандидат само СНС.

“Заједнички можемо да се боримо СПС, ПУПС, ПС, СДПС Расима Љајића, ЈС Драгана Марковића Палме, Покрет снага Србије, видео сам се са Иштваном Пастором. Не заборавите да смо у овом мандату успели да успоставимо боље односе и поверење са нашим коалиционим партнерима, да не тражимо длаку у јајету”, рекао је он.

Он је рекао да прихвата кандидатуру зато што неко мора да стане на врата кад прошлост закуца, истичући да „прошлост сада маљевима куца и хоће да провали у нашу кућу“.

„Таквима мора да се стане на пут, да буду враћени тамо где припадају, у политичку прошлост“, рекао је Вучић.