Прочитај ми чланак

Шта ће Радојичић поред Вучића? Издајник подвио реп на КиМ, избори нерегуларни

0

Председник Србије Александар Вучић седео је данас тик уз раме са Миланом Радоичићем, који се налази на црној листи САД и уведене су му санкције. Радоичићу, као и Звонку Веселиновићу, на терет се стављају корупција, подмићивање, проневера државне имовине, експропријација приватне имовине ради личне користи.

Пре мање од 6 месеци Вучић је тврдио да никада није разговарао са Радоичићем, а сада он седи први до њега. Шта ли је зближило Ацу и Милана?! – поручио је Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

Он је константовао да је целодневна драма са седницом за националну безбедност организована да би Вучић саопштио како не може и не сме да спроведе изборе на територији Косова и Метохије.

– Узгред, још пре 2 месеца смо нас неколицина упозоравали јавност да ће се управо ово догодити тако да не падате на форе овог шибицара – истиче Паровић.

Лидер покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић поручује да је ово вечерас довољан доказ опозицији и “опозицији”, поготову оном њиховом “патриотском” делу, да од избора у Србији нема ништа, да нису регуларни, легални и легитимни, те да на њима не треба ни учествовати.

– Издајник Вучић је опет подвио реп пред Куртијем. Опен Балкан на делу: све ће Србе с Космета довести у Рашку да гласају, а багра из Српске листе ће у том случају ваљда гласати на Копаонику где ће их угостити Милан Радојичић – рекао је Ђорђевић.