Прочитај ми чланак

ССП: Извршитељи плене комби возила у Дому здравља Стари град

0

У Дом здравља Стари град дошли су извршитељи, и веровали или не, кренули у пленидбу комби возила којим се на дијализу возе становници ове централне београдске општине. Ова ситуација је последица небриге града и државе за здравље Београђана, која се може видети на сваком кораку - пише у изјави Ане Гођевац, потпредседнице ГрО ССП Београд и одборнице у Скупштини града Београда, коју преносимо у целости.

Како другачије, него небригом за људе, објаснити да је Дом здравља Стари град у блокади чак 422 дана! И да се баш у том периоду уводи систем за снимање и контролу запослених. И да за то има новца, али за редован рад нема. Ко су људи који воде београдске домове здравља који установе доводе до тога да сутра могу да буду затворене?

И док извршитељи плене имовину Дома здравља у току је јос једна пљачка јер се Дому здравља одузима простор поред хотела Мажестик, у најстрожем центру Београда, где је деценијама била стоматолошка амбуланта за хитне случајеве. Јасно је да ће сутра завршити у власништву неког од бизнисмена блиских СНС-у.