Прочитај ми чланак

Ђорђевић: Извршитељи, полиција и криминалци у акцији „иселите Београђане“

0

Потпредседник Покрета обнове Краљевине Србије (ПОКС) Владимир Ђорђевић изјавио је:

„У систему власти Српске напредне странке, нема народа и за народ, већ само за партију и интерес исте. Свакодневно смо сведоци бахатости извршитеља који су под окриљем СНС мафије заробили и оробили социјално угрожене грађане. Нико није у заостатку плаћања рачуна зато што тако воли или му је то хир, већ зато што нема од чега да плати.

СНС је за време своје власти, обогатио групицу људи блиску њиховој странци, а од народа направио економске зависнике, а не ‘тигрове’. Извршитељи, полиција и криминалци у заједничкој акцији „иселите Београђане“ за дуг од 6 000е, отимају стан од 60 000е. Избацују људе на улице, узимају им кров над главом, а разлику ко и како тачно дели? Са киме су извршитељи поред полиције и криминалаца још у ‘талу’? У овим и оваквим случајевима страдају наши суграђани, породице завршавају на улици, док се на њихову несрећу богате извршитељи и њихови саучесници.

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), се залаже за моментално укидање извршитеља. Ставићемо тачку на њих одмах по преузимању власти у Београду, те ће се наћи и кључ у њиховој брави, једном и заувек!“, поручио је Владимир Ђорђевић, Народни посланик и потпредседник Покрета обнове Краљевине Србије.