Прочитај ми чланак

СРС (ЗВОНКО МИХАЈЛОВИЋ): Албанско рушење Штрпца и српски послушници

0

Политика Албанаца према општини Штрпце води се на три фронта. Први и најважнији за њих је мењање етничке структуре становништа у већинско српској средини каква је Штрпце, а кроз дивљу градњу која се изводи у викенд зони, затим гашењу преосталих српских институција – у чему им највише иде на руку Бриселски споразум – и на крају преотимање комплетне државне имовине Републике Србије која се налази на територији општине Штрпце.

Zvonko.jpg333

О АУТОРУ

Звонко Михајловић је председник Општинског одбора Српске радикалне странке у Штрпцу.

У оквиру тог циља Ски центар Брезовица је одавно на мети Албанаца.

Некакав мастер план Француско-андорског конзорцијума, иза којег стоје албански моћници, има за циљ да послужи као примамљив мамац на који Срби треба да се упецају.

Тим планом предвиђа се рушење свих постојећих објеката који су 100 одсто у власништву Републике Србије и после три године започињање нове градње. За све то време сви запослени радници, њих 200, остају без посла и егзистенције.

Једини ко се залаже за реализацију тог и таквог накарадног плана је тзв. градоначелник општине Штрпце, који је однедавно задобио поверење и Александра Вучића за све потезе које вуче.

Радници и народ у општини Штрпце су сви одреда против реализације плана јер, поучени искуствима преосталих предузећа која су преузета и на које је постављен катанац, не желе да и овога пута буду преварени.

СРС Штрпце: Саопштење за јавност

Српска радикална странка Штрпце најоштрије осуђује слугеранско понашање људи који врше власт у општини Штрпце како у систему тзв. Републике Косово тако и у систему Републике Србије. Мада опште је познато да је овде реч о истим људима који уживају подршку и поверење Хашима Тачија и Александра Вучића истовремено.

Најновији потез прихватања мастер плана ради спашавања сопствене коже, због све израженијег криминала и корупције, а на штету целокупног српског становништва општине Штрпце и државе Србије кроз прихватање поменутог плана који албанцима омогућава да на елегантан начин преузму Ски центар Брезовицу, најбоља је потврда за овакве тврдње. Иза шарене лаже у виду понуде Француско-Андорског конзорцијума крије се албански лоби који има за циљ стварање етнички чисто албанске територије.

Такође, недопустиво је поданичко понашање Владе у Београду која немо посматра како се отима њена имовина, малтретира обесправљени Српски народ, гасе њене институције, а званичници или ћуте или што је најгоре обилато помажу у томе.

Позивамо све запослене у Ски центру, а њих је око две стотине, да што пре подигну свој глас јер сада је више него очигледно да њихова радна места више и не постоје. Да престану да верују онима који су добили задатак да униште и сатру све што је Српско у нашој општини јер људима који верно служе туђим интересима не сме се веровати.

Позивамо такође и чланове привременог органа општине Штрпце да изађу из мишје рупе и јавно се огласе по овом питању. Да кажу јасно народу на чијој су страни и чије интересе, осим личних, заступају јер доста је више скривања.

Српска радикална странка ставља се на располагање своме народу за све акције које ће бити усмерене на очувању и заштити Српских националних интереса.

КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО!!

Извор: СРС, Србин.инфо