Прочитај ми чланак

СРС: Вождовац, Оџаци и Костолац нова напредњачка превара!

0

SRS Sarovic Damljanovic

Заменик председника Српске радикалне странке Немања Шаровић упозорио је грађане Вождовца, Оџака и Костолца да им се под диригентском палицом Александра Вучића спрема још једна велика превара.

Српска напредна странка не располаже апсолутно никаквим кадровима, нема способних и образованих људи због чега се у све три општине, иако се ради о локалним изборима, на плакатима налази Александар Вучић.

Грађани имају право да знају ко су кандидати СНС-а за председнике општина како се не би поновила ситуација из Земуна где је у кампањи промовисан Вучић док је након избора за председника општине Земун изабран Вучићев бивши возач Дејан Матић а за његовог помоћника Славиша Топаловић – бивши возач Томислава Николића.

Посебно је интересантно то што су Дејан Матић и Славиша Топаловић попут Томислава Николића под волшебним околностима средњошколске дипломе недавно заменили факултетским и што су од возача муњевито напредовали до највиших општинских функционера.

Српска напредна странка за четири године власти на није урадила апсолутно ништа и није испунила ниједно од бројних предизборних обећања. Зато Српска радикална странка Александру Вучићу поставља питање ко су кандидати СНС-а за председнике општина Вождовац, Оџаци и Костолац, као и колико још неухлебљених бивших возача са свежим факултетским дипломама постоји у Српској напредној странци?

Kanta za djubre

СРС: Душановачка пијаца за време владавине СНС Вождовцем постала ругло Београда
Кандидат Српске радикалне странке за председника општине Вождовац Бојан Младеновић и потпредседник Странке Зоран Красић обишли су Душановачку пијацу. Некада је на Душановачкој пијаци постојала хала за продају млека и млечних производа. Она је временом због неадекватног одржавања пропала. Српски радикали су уназад неколико година тражили од општинских и градских власти да се постојећа хала реновира и приведе намени. Уместо тога она је срушена и на њеном месту направљен је паркинг који ће се наплаћивати, истакао је Бојан Младеновић.

Душановачка пијаца је једна од највећих и најстаријих пијаца у Београду и велика је срамота да она нема преко потребну халу од које би имали велике користи како продавци тако и купци. Уколико нам наши суграђани пруже поверење српски радикали ће овај проблем решити у најкраћем року, изјавио је кандидат за председника општине Вождовац, Бојан Младеновић. Грађани Вождовца треба на овим изборима да изаберу себи равне, да бирају оне за које су сигурни да ће да испуне и жеље, прохтеве и потребе грађана ове месне заједнице, закључио је Зоран Красић.
Информативна