Прочитај ми чланак

Србин.инфо сазнаје: Ного задржан у затвору због захтева самог врха власти

0

Како Србин.инфо сазнаје од правног тима и породичног окружења Срђана Нога, Ного ће након давања изјава у СБПОК-у бити задржан у притвору до суботе када у Палати правде излази пред тужиоце и судије због тога што је наводно својим твитом угрозио безбедност председника Србије Александра Вучића и народног посланика Владимира Ђукановића.

Исти извори су навели да власти нису морале овако да поступе, да то није први пут да се Срђан Ного због изношења политичких ставова ставља пар дана у притвор као вид притиска на њега да одустане од свог политичког рада и програма.

Такође, додали су, да је јасно да је у питању лични прогон Срђана Нога од стране самог врха власти, те да је због тога он задржан у затвору и испретресана му је кућа од стране десетак полицајаца као да је терориста и то у присуству његове малолетне деце уместо да се, као што се радило у другим случајима, омогући Ногу да са слободе да изјаву надлежним органима од СБПОК-а преко тужилаштва до судије.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!