Прочитај ми чланак

ПРЕМИНУО брат осумњиченог за убиство мале Данке, од јуче био у притвору

0

Далибор Драгијевић (50), брат Дејана Драгијевића осумњиченог за тешко убиство Данке Илић, преминуо је рано јутрос у полицијском притвору у Бору. Лекар је установио да је умро природном смрћу, од инфаркта, а Више јавно тужилаштво у Зајечару је наредило обдукцију.

Далибор Драгијевић је ухапшен јуче, заједно са оцем Радославом, под сумњом да је помогао брату Дејану да премести тело убијене Данке Илић.

Поводом смрти Далибора Драгијевића огласио се и МУП.

„Осумњичени Д. Д. (1984) из Бора коме је у суботу одређено задржавање до 48 сати због постојања основа сумње да је помогао Д. Д. (1974) осумњиченом за тешко убиство двогодишње Данке Илић након извршеног кривичног дела, преминуо је ноћас у Полицијској управи у Бору“, наводи се у саопштењу МУП у коме се додаје:

„Д. Д. је у раним јутарњим сатима позлило и упркос правовременом реаговању полицијских службеника и лекара Дома здравља у Бору који су покушали реанимацију он је у 3,10 часова преминуо, а од стране лекара мртвозорника констатована је природна смрт“.

О догађају је одмах обавештено Више јавно тужилаштво у Зајечару које је наложило обдукцију на Институту за судску медицину у Београд.

Испред куће, у којој је изгледа остала само мајка осумњиченог Дејана и покојног Далибора, појавила се екипа Хитне помоћи нешто после 12 часова.