Прочитај ми чланак

Србија данас: Земља бестидних незналица и лопова, друштво које морамо хитно лечити

0

Siromaštvo-u-Srbiji

Србија је данас уназађена, непросвећена, оронула, заморена, измрцварена, неосвешћена, завађена и завадом заслепљена и заглупљена, те се стиче утисак да смо примитивна средина. Србија је земља бестидних незналица које су искористиле околности НАТО окупације и прогласиле се за стручњаке у вођењу државних послова, а заправо својим незнањем од Србије чине друштво срамоте и ниткова. Све што се данас дешава у нашем друштву само показују да је наше друштво опасно болесно и да морамо да га хитно лечимо.

Сетимо се Србије оних Срба који су живели, као истински људи и хришћани, у другим и другачијим временима. Блиским вечности. Како би било лепо да је данашња Србија… Свети Петар и Павле и свети Никола и свети Сава и свети Кнез Лазар… Нисмо више достојни тога…

Сви они српски младићи и девојке какви су били некад. Чедни као пролећни предео. Младићи и девојке, наши преци, који нас још и данас гледају са крајпуташа као са фресака и икона. Младићи и девојке тако чедни да у колу нису играли држећи се за руке, него за марамице. Да нам је данас да видимо српске домаћине, поштене и вредне раднике, који ништа нису ништа почињали пре него што се прекрсте и кажу: “Боже, помози!” и који, кад во стане у њиви од умора, вукући плуг, нису тукли животињу, него је помиловали и рекли: “Ајде, брале!”.

 

prvi-svetski-rat12

Где су ти домаћини који су у ратовима, док су бранили родну груду, били истовремено и јунаци у борби, и људи према туђој нејачи и заробљеницима. Кад су наши дедови рођени, Срби су имали по десеторо деце, а ми само рођени кад се рађало по једно – двоје; некада су Срби волели децу, а данас у Србији има 150.000 абортуса годишње.„Ријалити“ програми су постали планетарна пошаст.

Постали су најефикасније средство за идиотизацију и контролу маса, много ефикасније него досадашња средства, серије, спортски програми, ток-шоу и информативне емисије (сама ТВ је то основно средство за контролу маса).

Телевизијски продуценти у свету су схватили да реални шоу привлачи гледаоце зато што су људи испред камера исти или бар слични као они…..Туче, разбијања глава, псовке, вулгарности, секс, све се преселило уживо на ТВ екране. Ријалити учесници се рекламирају голотињом, подригивањем, прдењем, вређањем…

То је најнижа каљуга која постоји, то је дно које не можете да замислите. Све што нам је до јуче сметало и против чега смо се здушно борили, данас пролази поред нас као „лањски снег“…Хоћемо ли коначно рећи „не“ конзумирању свеколиког западњачког ђубрета и вратити својим словенским коренима… и својој души?

Крените у рат против свих старлета, спонзоруша, певачица, манекенки, тајкуна, бизнисмена и победите их.

Ујединимо се и вратимо Србији стари сјај, вратимо јој традиционалне вредности које су красили ред, рад, поштење,породица. Не можемо вечито седети скрштених руку и чекати да се промене десе саме од себе!….У животу су увек била два пута: пут добра и пут зла – пут врлине и пут греха.

Пут добра и врлине тежи је, води кроз многе кланце и урвине, води у висину, захтева напор, умара, стога њим иде мало људи. Пут зла и греха знатно је лакши и удобнији, јер је широк и води постепено наниже, не захтева труда и муке, стога њим иде већина људи.

Први је ПУТ СВЕТОСАВЉА, други је ПУТ БЕЗВЈЕРЈА. Први ствара, други раствара, први лечи, други трује, први ведри, други мрачи, први води у живот, други у смрт…

Srbi skupstinaer

Србија је подељена на ону антисрпску владајућу, лоповску, мафијашку,го..наву и ону другу поносну, већинску и у својој беди достојанствену. Ова поносна и достојанствена се не чује јер јој није дата реч ни на једном пољу друштвеног деловања, а подразумева се ни у контролисаним медијима, па се стиче само утисак да она не постоји.

Ако мислите да је српски народ за те го..наре на власти гласао да га у овакву пропаст воде у великој сте заблуди.

Парама, медијима, изборним крађама, куповином гласова, лажним обећањима и преварама, као и свим осталим махинацијама домаћих и западних го..нара накарикана је већина која омогућава долазак на власт. Србија за го..наре није и никада неће гласати .Ово време требате посматрати као елементарну непогоду, „поплаву“.

Кад наиђе „поплава“ прво испливају говна а одмах се шири и зараза. Кад санација почне го..на се прво и чисте. Темељно и детаљно како би се смрад и зараза сузбили. Приближавамо се времену када ће у овој нашој земљи морати да се уради темељна санација. И го..на ће бити темељно очишћена, јер је огромној већини смрад постао неподношљив.

Постојећа владајућа гарнитура и све оно што се у Србији догађа,сликовитије се и не може описати, осим оваквим речима. Го…а се на изборима не могу очистити јер смрад и даље остаје, па следећих избора неће ни бити – биће само усраних мотки којима ће са власти бити најурени.…

.Елиту смо некада имали, међутим више је нема. Данас су то безлични људи, без карактера, без морала, без поштења,која не види даље од носа и новчаника. Они ничему не доприносе и ништа не стварају, осим што попуњавају ријалити програме и ТВ причаонице.

skupstina-srbije

Разноразни неписмени и полуписмени људи данас себе олако могу назвати некаквим менаџерима, необразоване водитељке себе зову новинаркама, а фолк-певачице уметницама,  проститутке старлетама, да и не говоримо о арт директорима, бизнис консултантима, бек-офис администраторима….

Иза звучних назива занимања најчешће се крију фолиранти који мисле да се углед може стећи преко ноћи, крију се они који нису имали издржај да заврше факултет који су започели, они који мењају занимања и професије као прљаве чарапе. Права и истинска елита није опседнута признањима и повластицама, правима и влашћу по личним мерилима, него својом одговорношћу, савешћу и чашћу, са искреним задовољством ако се дужност обавља на најбољи начин и у име општих националних интереса… БУДИМО ЉУДИ, УВЕК И СВУДА!  

БОГАТ НИЈЕ ОНАЈ КО ПУНО ИМА,ВЕЋ ОНАЈ КО ПУНО ДАЈЕ!

Бадава ти одело, ако си смеће у души…бадава ти моћан ауто,ако ти он служи да би те људи ценили….бадава велика и лепа кућа,ако ће гости доћи само да би рекли да су били у њој…..На себе обуци душу,провозај се разумом,а настани се у људским срцима и тек тада ћес бити човек.…….    

(http://zlj13051967.wordpress.com/)