Прочитај ми чланак

Претећи плакати Ђиласу на школи у коју иду његова деца! Не мети и Јеремић!

0

Ниже да не може више! На целом Врачару осванули су претећи плакати лидерима опозиције Драгану Ђиласу и Вуку Јеремићу! И то није све, облепљен је улаз у Основну школу "Свети Сава" у коју иду деца председника ССП-а!

Докле иде ово лудило?

Плакати уперени против председника Народне странке и лидера Странке слободе и правде су једно, а директан удар на Ђиласову малолетну децу нешто посве друго. Јеремићева ћерка је мала и још не иде у школу, и она је јутрос могла доживети шок.

– Осванули претећи плакати Ђиласу и Јеремићу по целом Врачару. Облепљен улаз школе у коју му иду деца. Ко даје налоге??? Реагује ли директор школе??? – пише једна Београђанка на Твитеру.

За време ванредног стања плаћеници СНС, пуштали су увредљиве песме „Ђиласе лопове“, буквално пред прозором стана где живе деца лидера ССП-а, а данас су им приредили ово.

– Колика фукара, колико одљудјен од човечности, мораш бити да лепиш плакате испред основне школе где иду деца опозиционих лидера? Колико је власти овој власти још потребно ако им апсолутна није довољна? – пита се Милица Краљ, наша угледна редитељка.

Шта је следеће? Да се ове претње спроведу у дело?

Оваквим понашањем налогодавци управо су то хтели и да произведу – страх, упозорење, а онда и злочин!