Прочитај ми чланак

СНС посланици у улози лекара (ФОТО)

0

Заслугу за хуман и несебичан рад лекара који свакодневно воде битку са коронавирусом и дају све од себе у лечењу заражених пацијената, одређени активисти владајуће странке покушавају да преузму на себе претварајући се да су и сами здравствени радници, а све то у циљу самопромоције на друштвеним мрежама.

Наиме, како је Иван Мандић, члан председништва ССП-а у Крушевцу објавио на свом Твитер профилу, СНС посланица Виолета Лутовац из Варварина пример је бесрамне самопромоције зарад бољег рангирања у владајућој странци.

– СНС посланица Виолета Лутовац из Варварина лагано отишла до дома здравља да се слика и похвали како се бори. Све колеге лекари издале саопштење да се није никада појавила сем за то сликање и да лаже. Она колегама поручила да се виде на изборима.“ Терапија блама за посланицу – написао је Мандић.

На њену Фејсбук објаву, огласио се тим стручњака који сваки дан жртвује свој живот.

– Нажалост, појавили су се и они који су се све време крили у својим оазама мира и спокоја, далеко од коронавируса, а онда у једном појављивању у својој матичној кући, после пет недеља, искористили то за личну промоцију на друштвеним мрежама, представљајући себе чак и као раднике на интензивној нези ковид болнице. Овај гест се наишао на осуду свих нас који смо на првој линији одбране здравља наших људи – саопштили су лекари.