Прочитај ми чланак

СНС-овка „ИСТАКНУЛА“ Кад год можеш, ти Вучића помени (ВИДЕО)

0

У Вучићевој Србији смо за непуних девет година могли свега и свачега да се наслушамо, али се чини да никад више "бисера" нисмо чули након лажних јунских избора, када су по диктату њиховог шефа посланици у Народној скупштини, али и ван ње сипали хвалоспеве на рачун Александра Вучића. Што више пута помену лидера СНС и у слободно време председника Србије то је значило боље позиционирање у владајућој странци.

Наслушали смо се у Скупштини Србије лупетања Луке Кебаре, Јанка Лангуре, Србислава Филиповића, Владимира Орлића, Александра Мартиновића, Марка Атлагића, Александра Марковића, Лава Пајкића и других јуришника, који су углавном пљували по лидеру ССП Драгану Ђиласу, након чега би уследио радосни усклик: „Живео, Александар Вучић“, који је, чини се, до савршенства довео Лука Кебара.

Међутим, да је ситуација као у Народној скупштини слична и у другим слојевима друштва и структурама, показала је Бојана Радаковић (33 године), нова градска секретарка за урбанизам. Она је, попут претходно поменутих посланика, морала да ода признање Александру Вучићу.

А како другачије?

– Ја морам истакнути да су наши полазници најзадовољнији предавањем које је одржао председник Српске напредне странке Александар Вучић – навела је Радаковић, која је тако постала само један јастреб више у јату СНС, који по директиви сипа хвалоспеве на рачун председника Србије.

Е, Србијо…