Прочитај ми чланак

СНС Крагујевац: Нећемо штедети Небојшу Стефановића

0

После изгласавања неповерења министру одбране Небојши Стефановићу у одборима СНС-а у Нишу и Чачку, огласио се и повереник те странке у Крагујевцу и градоначелник Никола Дашић. Он је за портал ‘’Глас Шумадије’’ изјавио да Градски одбор ‘’неће штедети министра Стефановића’’, као ни све друге чланове који су се огрешили о поверење грађана и који ‘’нису достојни функције коју обављају’’.

У актуелном прочишћавање Српске напредне странке тренутно учествују сви чланови крагујевачког одбора, а градоначелник Никола Дашић појаснио је да коначну одлуку о поверењу актуелном министру одбране, не доноси страначки одбор, већ да ће она бити донета после појединачног изјашњавања сваког члана СНС-а. Он је нагласио да председник странке Александар Вучић жели да чује глас сваког појединог члана, те да је то, како оцењује , основ одговорног и демократског деловања.

FOTO: Printscreen

‘’Процес овакве унутрашње комуникације је уствари процес континуираног прочишћавања и проветравања од појединих кадрова који не баштине основне вредности на којима је странка формирана, већ манипулативно, злоупотребљавајући и СНС и председника Александра Вучића у фокусу имају личне и искључиво личне себичне интересе“ рекао је Никола Дашић.

Он је изразио задовољство што се такав процес спроводи у градским одборима, објашњавајући да се на тај начин не дозвољава СНС-у да се претвори у ‘’мрежу интересних група’’, које су, како је оценио ‘’себи дозволиле многе друге странке на српкој политичкој сцени’’.

‘’Не пада нам напамет да се неко крије иза нашег рада, немамо ни промил толеранције за криминал, манипулације и лењост. Чланови крагујевачког СНС –а изјашњавају се о сваком функционеру, а став наших чланова ће по окончаном процесу бити прослеђен органима странке. Тај став ће бити наша процена и неће штедети ни Небојшу, ни Ђукановића, ни мене, нити било кога другог ако се огрешио о поверење грађана, странке или председника СНС-а Александра Вучића’’ закључио је градоначелник Крагујевца Никола Дашић.