Прочитај ми чланак

СНС И ОПШТИНСКЕ ВЛАСТИ дали радницима „приватне излазнице“ за протест против Бошка

0

Због протеста радника ЈКП “Младеновац“ и симпатизера СНС, против лидера Двери Бошка Обрадовића, у четвртак је каснио почетак седнице локалне Скупштине.

Како преноси младеновац.инфо, Обрадовић је дошао у Младеновац у својству народног посланика и члана скупштинског одбора за рад и социјална питања како би присуствовао седници локалног парламента на коијој се очекује усвајање Локалног акционог плана о унапређењу положаја миграната за период 2017– 2021. година (ЛАП).

Демонстранти су онемогућили улазак Обрадовића у скупштинску салу па је он отишао у кабинет председника на састанак са председником ГО Младеновац Владаном Глишићем.

Блиц је пренео да је након кратког разговора иза затворених врата Обрадовићу поново био онемогућен улазак у скупштинску салу, па је дошло до вербалног окршаја између две стране у холу. То је уживо преношено на Фејсбук страници покрета Двери.

Но, и пре него што је седница почела, Обрадовића је „дочекао“ протест радника ЈКП „Младеновац“ и симпатизера Српске напредне странке из овог места.

Међу њима је био и директор ЈКП „Младеновац“ Владета Лучић, који је на питање одборника Станиславе Благојевић како је могуће да запослени у овом јавном предузећу у току радног времена нису на радном месту, рекао да је све урађено по закону и да су учесници протеста добили „приватне излазнице“.