Прочитај ми чланак

Избори у Чачку – Бошко: Нестао начелник Градске управе, расписана потерница за њим

0

- Начелник Градске управе за опште и заједничке послове, Небојша Бежанић, побегао са радног места и још увек није предао опозицији копије службених белешки са извршеним увидом у изборне неправилности и крађе на сва 104 бирачка места у Чачку, за Србин.инфо ексклузивно је изјавио шеф изборног штаба Српског покрета Двери у Чачку, Бошко Обрадовић.

Затим је још и навео:

– Начелник Градске управе Небојша Бежанић нестао је пре три дана, када је требало да Градској изборној комисији и овлашћеним представницима опозиције преда службене белешке са увида у комплетан бирачки материјал, које доказују изборну крађу и да је уједињена опозиција победила у Чачку. На тај начин СНС покушава да сакрије од грађана Чачка истину, а то је да  су изгубили изборе у нашем граду.

А шта је још Обрадовић за Србин.инфо рекао у вези коначног исхода и резултата локалних избора у Чачку, односно о томе што је У Градској изборној комисији остаонеобезбеђен бирачки материјал без сигурносних затворница, што отвара сумње да власт може даље да манипулише и мења садржај у бирачким врећама, и због чега, због наведеног, још полиција не реагује, а мора по закону, погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.

ВАЖНО
Ставови изнети у емисији или у прилогу нису нужно ставови редакције СРБИН.инфо или аутора емисије.