Прочитај ми чланак

СНС ДЕБАКЛ У КРУШЕВЦУ: Мали број уцењених људи, школе радиле недељом због Вучића

0

Предизборна кампања „Будућност Србије“ данас је посетила Крушевац и околину.

Наравно, и овога пута СНС је пре доласка Председника Србије и СНС имао агресивну кампању уцењивања и приморавања људи да дођу на митинг.

Ипак, велики број људи се отргао  контроли „властодржаца“ .  О томе сведочи и податак да се „далеко мало“ људи скупило на централном дмитингу у Крушевцу, са све ботовима који се десетинама аутобуса (о трошку грађана) превозе широм Србије са председничком свитом.

Посебно је тужно то што су, упркос томе што су на продуженом зимском распиусту због епидемије грипа у Србији, деца и наставници морали да дођу у недељу у школе како би дочекали Вучића (у пратњи бившег фудбалера Драгише Бинића).

Том приликом, деца су стајала поређана у реду за дочек и на знак „организатора“ морала да тапшу Председнику СНС и Србије.

У фабрикама су такође виђене „потресне“ сцене, радници којима је плата између 25.000 и 30.000 динара су морали да слушају како им је просечна плата већа од 300 евра и плус да дођу на слободан дан, у недељу, да би дочекали Вучића иако за то вероватно неће добити дневницу, док су режимски медији преносили да плачу од среће јер воле своју фабрику највише на свету и бескрајно се диве што виде Вучића.