Прочитај ми чланак

СКУПШТИНА Срђан Ного: Ово је прљави Вучићев план ако Трамп победи на изборима

0

Србија је у великој уставној кризи. За 21. јун су заказани неуставни избори Александра Вучића. Зашто Вучић инсистира на изборима 21. јуна и зашто само у Србији нема протесте Антифе? Зато што су је Вучић њихов сарадник и слуга и они немају потребе овде да протестују.

Ово поручује народни посланик Срђан Ного и напомиње да се Вучић као и сви остали балкански лидери кладио на Бајдена, али је направио и план Б у случају да победи Трамп на америчким изборима.

– Ако победи Трамп, Вучићев план је да изазове кризу и нове, ванредне изборе. План му је да у трећи блок гурне једну од својих фантомских листа, односно да вештачку створи нову политичку опцију. Вучић има контролу над свим листама које учествују на изборима, као и над готово свим које бојкотују.

Када би сви заједно они који се издају да су против Вучића, заиста и кренули да га руше, он би пао у року од седам дана или би се обесио.

Вучићу се не сме дозволити да 21. одржи неуставне изборе. Део опозиције која бојкотује изборе очекује да Вучић неће испунити дата обећања Сорошу и да ће на јесен почети рушење Вучића.

Бојкот је био добро решење за 26. април, али ово су сада незаконизи избори. Бојкот сада није довољан. Зато позивам грађане да 20. јуна узмемо живот у своје руке и вратимо власт народу.

Тог дана ми организујемо законите изборе – 20. јуна од 17 часова, цео народ треба да дође испред Народне скупштине. То је историјска шанса коју морамо да искористимо.

Позвао сам све политичке покрете и странке да се прикључе протесту, али то није урадио нико, па чак ни опозиција. И даље није касно да се прикључе, али не могу више никог да чекам.

Нека ми се јаве сви политичари који желе да буду народни посланици и лидери у локалу. На том скупу биће изабрани за нове лидере и потписаће изјаву где ће својом имовином гарантовати оно што обећају. Изабраћемо својих 250 посланика. Услов је да до сада нису били у извршној власти.

Од 20. јуна ослободићемо медије у Србији. Заборавите коју политичку опцију подржавате. Тог дана сви треба да дођете испред Парламента.

Већ 21. јуна биће потребно из затвора пустити блаже осуђенике, да би били затворени сви који су Србију уназадили последњих година.

Србија је колонија глобалиста. Новац грађана Србије је извлачен, план и са њим финансирана терористичка активност Антифе – рекао је Ного.

Шта је још народни посланик изјавио на ванредној конференцији за новинаре, погледајте и послушајте у видео прилогу.