Прочитај ми чланак

Скупштина – Ного: Вучићу, готов си у суботу, нећеш потписати издају у Белој кући!

0

Шта радиш Вучићу 27. јуна у Белој кући? Вучић је несрећни председник Србије, али ко је Хашим Тачи? Кога представља у Белој кући. Већ само седање с њим у Белој кући је чин признања Косова.

Ово поручује народни посланик Срђан Ного и наглашава да било какво потписивање било каквог споразума је фактички чин признања.

– Гренел је рекао да га занима економија, а о политичким питањима се сами договорите. Ако не можете, остаје статус кво. То је за Србију идеално решење. Трумп повлачи трупе из Америке. Албанцима на Косову је јасно да су остали без подршке Вашингтона.

Зашто се Србији жури? Вучић на Видовдан неће моћи да се извуче. Ако Вучићу кажеш Трумпу и Гренелу да си за статус кво, никакав проблем са њима нећеш имати. Али ти се плашиш неког другог, онога ко те довео на власт. Јасно је, реч је о Сорошу.

Трумп нема никакав интерес да Сорошу и Клинтону прави лажни државу. Они ће у року од два-три месеца да буду ухапшени.

Срби морају да се изборе са својим криминалцима и издајницима. Вучић зна да ако не потпише у Вашингтону да је готов. Он је са Сорошем договорио да може да ради шта хоће на овим изборима, да покраде и ради све шта хоће.

Ако одбије Сороша, имаћемо откривене све афере у јавности, нарочито везане за кокаин, са којим га Сорош држи у шаци. С друге стране, ако потпише – и онда је готов.

Лепо сам рекао Вучићу да спакује пиџаму и четкицу јер зна где ће да заврши. И Владимиру Ђукановићу Ђуки треба неко да каже да му је ово последња кампања и да ће и он да одговара.

Обраћам се и члановима СНС. Многи су обманути. Сада се сусрећете с реалношчу. Да ли ћете да одговарате за издају са потрошеним човеком, да се удавите са њим или ћете да се побуните.

Обраћам се и свима које иду на изборе, нарочито партијама које себе називају патриотске. Господо, Он ће да потпише, а ви нећете ни ући у Парламент. И ви сте исто издајници. И за вас исто важи.

Није довољан само бојкот избора. Свако од бојкоташа ако не устане и не побуни се, он је издајник. Готов је пинг-понг између Вучића и Ђиласа. Сви који су крали ће морати да одговарају.

За десетак лица нећемо моћи да им судимо овде, јер ће им судити у Америци. Ипак, обећано ми је да ће им бити суђено путем видео линка и за злочине које су починили у Србији.

И Загорка Доловац и други тужиоци ће морати на затвор. Загорка ће 40 година на робију. Боље реагуј због своје главе.

Обраћам се народу Србије. Имамо велику прилику 20. јуна у 17 часова. Да спречимо издају. Нећемо бруку на Видовдан. Нећемо дати да спроведе изборе на које неће изаћи ни милион људи.

Вучић мора да буде развлашћен 20. јуна. Враћамо власт у руке народа. За ваше животе се нико други неће борити. Морате ви. 20 година живите ријалити кечерске екипе лопова. Само ви то можете да окончате. Све надлежне службе сам обавестио о протесту 20. јуна – напоменуо је Ного.

Шта је још рекао Ного, погледајте и послушајте у видео прилогу.