Прочитај ми чланак

ШИПТАРСКИ ИМАМ Шефшет Красничи окупаторски албански председник Космет?

0

krasniqi-shefqet(1)

Имам Велике џамије у Приштини, Шефшет Красничи је изјавио да када свако на Космету постаје (шиптарски окупаторски) председник или министар, зашто он не може постати (председник) Косова.

„Имам људе који ме слиједе. Уколико они напуне по један аутобус, ја сам сигуран да ћу ја напунити воз својим људима, не само Албанцима, него и из других националних и верских заједница у нашој земљи. Ја, и уколико уђем у политику, уколико се кандидујем за председника Косова, урадићу ово не из ћеифа него зато што ћу бити присиљен“, рекао је он за портал „Presheva Jonë“.

„Мом народу је тешко. Како да му не буде тешко кад земља у сваком извештају на листама међународних организација заузима прво мјесто, како када је реч о незапослености, исто и за корупцију, сиромаштво, проституцију, организовани криминал и др. Замислите: у нашој земљи се сваке године отвара по 300 ресторана и ноћних барова, а ниједна фабрика?!

А онда се наши верски лидери жале да мало наших младих иде у џамије и цркве. Никад нисам размишљао да се бавим политиком, али ће те Алах свугде искушати. Стога, уколико се кандидујем за председника, кандидоваћу се за добробит људи, од људи, а не преко коверте и прохтјева других. Уколико будем председник, и да ништа друго не урадим, борио бих се против организованог криминала и све арапске земље би признале нашу државу, јер се тамо не лобира, тамо се не иде без абдеста. И, без сумње, онда би УН одмах отворио врата чланству Косова“, преноси његове речи „Presheva Jonë“.

(info-ks.net)