Прочитај ми чланак

СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ ПОЛИЦИЈЕ o ПРОТЕСТИМА: Послушајмо децу!

0

Синдикат Запослених Полиције позива Председника РС, Премијера РС, Владу РС, представнике владајуће партије и представнике свих опозиционих партија да заједно седну за један сто и реше проблеме у Републици Србији.

Поштована, господо немојте размишљати о својим личним интересима, само о својим породицама, размишљајте о свим грађанима, њиховим породицама, деци и нараштајима који ће тек доћи.
Синдикат Запослених Полиције се не ставља ни на страну владајуће партије нити на страну опозиције, ми се боримо за права радника и њихових права, поштовање устава, закона за боље сутра свих грађана, њихових породица, деце и нараштаја који ће тек доћи јер то је наша будућност.

Синдикат Запослених Полиције прати помно дешавања после избора, протесте који су организовали спонтано студенти, који су изузетно у складу са законом, мирни где студенти исказују своје незадовољство после изборних резултата.

Синдикат Запослених Полиције овом приликом позива све политичке партије да не злоупотребљавају децу за своје интересе да би дошли до фотеља, да пусте студенте и децу да мирним путем искажу своје незадовољство а уједно позивамо полицијске службенике да искључиво примењују законска овлашћења прописана Уставом РС и Законом.

Поштована господо из владајуће партије и опозиције из напред наведеног седите заједно и решите овај проблем у једној заједничкој просторији ако треба, побите се међу собом, али немојте дозволити да страда ниједан живот деце, грађанина и полицијских службеника, зато што сте Ви негде погрешили.