Прочитај ми чланак

„СИ ЈАО, ЈАО ЈУ“ Председник општине се бламира, Вучић шизи (ВИДЕО)

0

Стеван Шуша, председник општине Сурчин, показао се у "најбољем" светлу на церемонији обележавања почетка радова на деоници Нови Београд - Сурчин, који је наставак ауто-пута Милош Велики.

Суша је покушао да изрази захвалност директору компаније „China Construction Communication Company“, али му није пошло за руком да правилно изговори његово име. Али никако.

На видео снимку који се шири друштвеним мрежама, Суша има очигледан проблем са изговором саме компаније, а потом му језик још више заплиће у покушају да се захвали директору.

– Господину Ченг Ју Јао, Си Јао, Ченг… Си Јао Ју… – труди се да изговори Суша, а у „помоћ“ му убрзо пристиже и председник Србије Александар Вучић, који му „шапуће“ презиме челника поменуте компаније, а онда одмахује руком, видно изнервиран.

„Код напредњака волим и ценим ту непосредност, опуштеност, приодност и апсолутно незнање по свим питањима“, „Да ли постоји један, макар један члан СНС-а да уме правилно да прочита или изговори било коју реч или број?“, „И не одустају. Бесомучно бламирање“, само су неке од реакција корисника Твитера на последњи гаф некога из СНС екипе.