Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Вук ми побегао са ТВ дуела!

0

Вук Јеремић у недељу цео дан преговарао са ТВ Пинк о дуелу са лидером радикала, али се на крају уплашио и отказао гостовање!

g

Вук Јеремић у недељу цео дан преговарао са ТВ Пинк о дуелу са лидером радикала, али се на крају уплашио и отказао гостовање!

Досовски кандидат за председника Србије Вук Јеремић уплашио се директног телевизијског дуела са лидером СРС Војиславом Шешељем и избегао „двобој“ који је био заказан за недељу у 21 час на ТВ Пинк, сазнаје Информер!

Јеремић и Шешељ требало је, по плану, да укрсте ставове уживо у специјалној политичкој емисији чији је водитељ Јована Јоксимовић. Иако је целог дана преговарао са људима са Пинка и у једном тренутку преко посредника поручио да је ‘близу одлуке да пристане’, Јеремић је у недељу предвече одбио гостовање правдајући се „неодложним обавезама“.

Крајње бахато

Према речима нашег добро обавештеног извора, Јеремић је најпре, током преговора о ТВ дуелу, постављао бројне услове.

– Прво је тражио да му се унапред достави списак питања и да му се детаљно изложе теме. Захтевао је и да се Шешељу не дозволи да му упада у реч… И иако су све његове услове прихватили и ТВ Пинк и Шешељ, он је у недељу увече преко секретарице јавио да неће доћи због, како је рекао, неодложних обавеза које су му искрсле… – преноси наш саговорник, који је инсистирао на анонимности.

Јеремић се јуче није оглашавао овим поводом, а коментар нисмо добили ни од његових сарадника у ЦИРСД. Шеф радикала Војислав Шешељ, на другој страни, потврђује да му је Јеремић „кукавички побегао с мегдана“.

– Био сам спреман да згазим Јеремића! Кад су ме звали са Пинка, одмах сам пристао на све Јеремићеве услове. Међутим, у недељу увече су ми изненада јавили да је емисија отказана. Уплашио се и показао да је најобичнија кукавица! Оно што је сигурно, Јеремића у емисији не бих штедео, а спремио сам му био и нека изненађења. Али мрав капиталац је побегао! – подвлачи Шешељ.

Наш саговорник додаје да има бројне доказе који компромитују Јеремића и да је њима планирао да га „изрешета“ у емисији:

– Један део тих ствари већ сам изнео у јавност, а један део чувам да му у кампањи саспем у лице. Рецимо, како је трошио паре док је био министар, на које је све луксузне дестинације путовао о трошку грађана Србије, како је тражио од амбасада да му доплаћују председничке апартмане јер му друге хотелске нису одговарале, како је бирао само најскупљи смештај, само „Шератон“, „Хајат“ и „Кемпински“… – набраја лидер радикала и каже да се Јеремић ипак највише плаши афере „Топчидер“, истине о својим тајним везама са НАТО пактом, али и милионима које добија од исламиста из Катара!

– Јеремић се страшно, најстрашније плаши истине о убиству гардиста у Топчидеру јер је и те како умешан у заташкавање тог страшног злочина! Он крије и своје блиске тајне везе са НАТО пактом, а ‘Викиликс’ показује и да је јако близак са Мишковићем и другим тајкунима… На крају, пре или касније мораће да објасни и зашто и како добија милионе евра од исламиста из Катара – набраја Шешељ.

Искусан политичар

Ипак, Бојан Клачар из „Цесида“ сумња да је разлог отказивања емисије Јеремићев страх од Шешеља јер је Јеремић ипак политичар са великим искуством.

– Не верујем да се плаши јер он није политичар од јуче. Можда му се не уклапа у концепт и стратегију кампање, па му је сувише рано за такву комуникацију… – закључује Клачар.

Јеремић ангажовао Хиларине људе за негативну кампању

Спремају фалсификоване извештаје ‘Викиликса’ о Вучићу!?!Вук Јеремић је, како сазнајемо, за потребе своје кампање ангажовао групу бивших саветника несуђене председнице САД Хилари Клинтон! Њихов задатак је да воде прљаву кампању против СНС и Вучића!

– Већ је договорено да они преко својих веза фалсификују извештаје ‘Викиликса’, којим би покушали да дискредитују Вучића и његове најближе сараднике. Ти људи које је Вук ангажовао спремни су на све, очекујте најпрљавију могућу кампању – наводи наш извор близак Јеремићевом ЦИРСД-у, који тврди да је реч о искусним пропагандистима чији се хонорари мере стотинама хиљада долара.

– Они су у Хиларином тиму били задужени за „прљаве послове“ и кампању против Трампа. Њихов посао је да манипулишу медијима и праве хаос – објашњава наш извор.