Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ „ПРОРЕКAО СУДБИНУ“ МИЛУ ЂУКAНОВИЋУ: Можда и тебе сачека црногорски Мељак

0

seselj milo đukanovic

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ поручио је премијеру Црне Горе да је издајник и мафијаш и да га можда чека „црногорски Мељак“, алудирајући на убиство лидера земунског клана у том селу код Београда.

Шешељ је на конференцији за новинаре испалио најтеже увреде на рачун Ђукановића, али и Брана Мићуновића.

– Мило Ђукановић је мафијаш, мафијашки бос, издајник српског народа, који је црногорску републику претворио у диктаторску деспотију. Краљ балканске дуванске мафије, криминалац најтежег калибра. Требало би да бежи што пре и да са собом поведе црногорског Aркана – Брана Мићуновића. У противном, мораће да им се суди, а није немогуће и за њих да се нађе неки „црногорски Мељак“ – послао је претећу поруку Војислав Шешељ.

Српска радикална странка је раније, пре неколико дана, издала саопштење да подржава протесте Демократског фронта у Црној Гори.

– СРС сматра да Мило Ђукановић, дугогодишњи диктатор Црне Горе, мора што пре да поднесе оставку како се ситуација у Црној Гори не би даље заоштравала и да се не би изазвало тешко крвопролиће на подгоричким улицама. Човек који је скоро 30 година на власти требало би сам да увиди да је досадио и грађанима Црне Горе и целом Балкану – поручио је Шешељ.

Извор: Информер