Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ Јеремић ради за исламисте из Катара! Јанковића уцењују доказима о убиству!

0

Јеремића треба хитно испитати одакле му сазнања да ће у Србији ускоро бити терористичких напада! Сашу Јанковића западне службе уцењују доказима о убиству у његовом стану! Тома нема шансе против мене, надам се да се Вучић неће кандидовати.

r

Фото: бета – Бранко Пантелић

Јеремића треба хитно испитати одакле му сазнања да ће у Србији ускоро бити терористичких напада! Сашу Јанковића западне службе уцењују доказима о убиству у његовом стану! Тома нема шансе против мене, надам се да се Вучић неће кандидовати.

Председник СРС Војислав Шешељ тврди да бивши шеф дипломатије Вук Јеремић директно ради за Катар, заливску монархију која подржава и финансира исламске терористе широм света!
У интервјуу за Информер Шешељ каже да Јеремић, који најављује своју кандидатуру за председника Србије, добија силне милионе долара и евра од истих оних који стоје иза Исламске државе и деценијама помажу Ал Каиду и радикалне исламистичке покрете у Сирији, Ираку и Египту!

Дачић не зна да Миљацка стално односи мостове

Шта мислите о Дачићу као евентуалном председничком кандидату? Ипак је он, с мањим прекидима, више од 20 година на власти?
– Дачић је безначајан. Ако се уопште и кандидује, проћи ће као бос по трњу. Он мученик још не зна да није никакво чудо да Миљацка „мостове однесе“. То се често дешава. Сећам се кад смо се као деца играли око поплављеног моста на Миљацки код хотела „Бристол“ у Сарајеву…

Према Шешељевим речима, Јеремићева невладина организација ЦИРСД заузврат заступа интересе исламиста у Србији и на Балкану!?!

– Све ово тврдим на основу чињенице да је Вук Јеремић врло близак са челницима Катара и да они директно финансирају његов институт, имам за то и доказе. Поуздано знам да су катарски режим и Јеремић у изванредним односима. ЦИРСД располаже огромном количином новца који је морао однекуд да дође, није га сигурно Вук сам штампао.

Има ли све то икакве везе с Јеремићевим твитовима у којима упозорава на терористичке нападе у Србији?

– Има, наравно да има. Па он усред празника узнемирава јавно мнење и шири панику и страх од терориста како би себе представио као неког „спасиоца“ који то може да спречи баш тим везама у Катару и Саудијској Арабији… Како год било, Јеремића треба хитно испитати одакле му сазнања да ће у Србији ускоро бити терористичких напада. То су озбиљне ствари са којима се ниједна држава на свету не шали.

Вук можда и провоцира то саслушање како би ефектно започео кампању?

– Не може то да му помогне у кампањи јер је његово политичко деловање потпуно раскринкано, не знам више ко уопште може да гласа за њега?!

А остали најављени ‘председнички кандидати’?

– На зна се који је гори од кога. Онај Саша Јанковић има тешку мрљу у својој каријери, тако да му је најбоље да се не кандидује уопште…

Разбићемо на парламентарним изборима

Најављују се и ванредни парламентарни избори заједно са председничким…
– Немам ништа против. На тим ванредним изборима радикали ће да разбију и освоје знатно више мандата него што сад имају у Скупштини. Сви истраживачи сад већ морају да признају да смо ми убедљиво друга најјача политичка снага у Србији.

О чему причате?

– Знају читаоци Информера одлично о чему ја причам. О неразјашњеном убиству најбољег друга Саше Јанковића у стану Саше Јанковића, пиштољем Саше Јанковића! То је страшно велико бреме. Основано сумњам да западне службе имају доказе о свему томе, па га већ годинама тиме уцењују. Запад највише воли да на важно место у држави постави свог, уцењеног човека, који мора беспоговорно да слуша.

А Томислав Николић? Може ли он да вам буде озбиљан изборни такмац?

– Тома нема никакве шансе у дуелу са мном и то и он сам добро зна… Он нема шансе да остане на функцији председника због безброј корупцијских афера. Од стицања факултетске дипломе и мастера економије а да ниједан једини испит није полагао, до финансијских малверзација и енормног богаћења његове породице. Посебна прича је око Фонда Драгице Николић… Званично су располагали са 10 милиона евра, а укупна вредност донација и објеката које су даровали је око пет милиона евра. Па где је друга половина? И то је само оно што је ишло преко рачуна. Ко зна колико су добили у готовини, то нико жив не може размрсити…

Звучите прилично самоуверено, а како ћете победити Вучића ако се кандидује?

– Е ту ће бити врло тешко, није ме срамота да то признам. Вучић је једини који може да ме победи, али надам се да се неће кандидовати… Рационално анализирам однос снага и чињенице, али нећу одустати од трке ни у том случају.