Прочитај ми чланак

СЕРГЕЈ и ИВАНОВИЋ Рат на Твитеру: Прштале увреде, завршило се блоком

0

Рат водитеља и аутора ТВ емисије "Вече са Иваном Ивановићем" и глумца и бившег председника ПСГ Сергеја Трифуновића на Твитеру ушао је у терминалну фазу: након што су размении увреде, Ивановић је блокирао Трифуновића.

Ко је почео рат сад је тешко утврдити. Како ствари стоје, у овој последњој фази, сукоб је изазвао Трифуновићев твит.

У том твиту, који је Ивановић ретвитовао, глумац негира да је Ивановић новинар и комичар.

“Ја не капирам шта овај лик оће од мене, али је дејство слично херпесу. Можда му диже рејтинг, јбм ли га. Углавном, комично је кад се представља као новинар и једнако трагично кад се представља као комичар. Иди онда на новинара, то је загарантован пут да будеш комичан.

Ивановић му, с друге стране, одговара, да ће он и даље бити “нико и ништа”, док Трифуновићу нешто не затреба. Након тога, уследила је друга салва твитова, а онда и блок.

Ивановић је, након што је блокирао Трифуновића, објансио свој потупак:

“Жао ми је што морам да блокирам Сергеја и престанем да разговарам са њим. Имали смо пар добрих год,али прешао је све границе. Ви из ПСГ, ако желите стварно да постигнете нешто, морате да поштујете све грађане и водите рачуна како нам се обраћате увек и свуда. Иначе,шупља прича”, написао је аутор популарне ТВ емисија.

Иначе, сукоб је почео још пре месец дана, када је Ивановић испрозивао лидера ПСГ Трифуновића, рекавши му да има политичко биће идентично напредњачком, те да није успео да пређе ни параолимпијски цензус и изједначио га са нулом.

“Слушаш супер музику, урбано се облачиш, ниси лопов и образован си. Али твоје политичко биће је идентично напредњачком. Ко год мисли другачије, одмах је непријатељ, дебил, кукавица и небитан. Ти верујеш да је само ТВОЈ пут исправан, остали су нуле и ретарди. И зато си нула”, закључио је Ивановић.