Прочитај ми чланак

СЕРГЕЈ: Чанак је ус*ано говедо, Шешељ је брабоњак! ЧАНАК: Ти си импотентан!

0

Лидер ПСГ напао је председника ЛСВ, који му је поручио да је јадно што се као нови Бели Прелетачевић, у недостатку политичких идеја, служи вређањем

Лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић не престаје са увредама, а овај пут мета је био колега из опозиционих редова и председник Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак, кога је назвао „ус*аним говедом“.

Чанак му, додуше, није остао дужан узвративши да Трифуновићево вређање говори о мањку идеја, фрустрацији и импотенцији.

Повод бели листићи

Њихов нови окршај почео је пошто је Чанак изјавио да ће се свесрдно залагати за излазак на биралишта, те да је бојкот избора само друго име за беле листиће, који су, уместо Бориса Тадића, на место председника Србије довели Томислава Николића, иначе, како је рекао, апсолутно најгоре решење за првог човека државе у писаној историји.

– Бојкот је само покушај да се заведе добар део часних, демократски настројених људи на криви пут служења руским интересима на Балкану – рекао је Чанак, на шта је Трифуновић жестоко реаговао.

– А Ненад Чанак је само друго име за Ус*ано Говедо – написао је он на друштвеној мрежи Твитер.

Избегнут физички обрачун

Лидер ЛСВ у свом стилу одговара да увреде најновијег „Белог Прелетачевића“ неће замаглити истину, а метод и језик су идентични онима против којих се самопрокламована права опозиција бори.

– Вређање политичких неистомишљеника, новинара, војвођанске заставе… говори само да не постоје праве идеје, већ само фрустрација и импотенција. Јад је то све – казао је за Курир Чанак.

Лидери ПСГ и ЛСВ водили су рат пре неколико месеци, када је Трифуновић казао за Чанка да је „дебело крме и труло ђубре“. Сукоб се окончао упадом Чанка у просторије ПСГ, али најављеног физичког обрачуна није било пошто је Трифуновић био одсутан. Политиколог Јелена Вукоичић каже да због таквих наступа наш политички живот почиње да личи на највулгарније ријалити програме:

– Речник неких политичких актера, који се такмиче у претњама, простаклуку, вулгарностима, није примерен политичкој борби, ма каква она била. Међутим, екстремни ликови који се спорадично појављују у политици у њој не опстају. Грађани за њих не гласају, не желе да им ријалити звезде воде државу.

ПРОВОД НА БАЛИЈУ

Пошто лидер ПСГ тренутно одмара на Балију, многи се питају откуд му за то новац.
– Није ми јасна једна ствар… Све држава као пропада, стање све горе… бар тако кажу… а један испод просечни глумац мало-мало преко гране… зимовање у Колораду па љетовање ко зна где… онда јесен на Балију??!! Није ми јасно, како?? – упитао је твитераш.

ШЕШЕЉ ЈЕ БРАБОЊАК

Трифуновић је ударио и на шефа радикала Војислава Шешеља, ког је назвао го*ном. Након што је Шешељ крајње непримереним речником изнео низ увреда и претњи на рачун Милојка Пантића, Трифуновић му је одговорио:
– Ти си само брабоњак.