Прочитај ми чланак

САША РАДУЛОВИЋ: Лудило с вирусом највећи психолошки експеримент икада над људима

0

Ово лудило са вирусом више личи на највећи психолошки експеримент икада спроведен над целим човечанством

Свакодневно тровање и застрашивање људи. Само што су им Шведска и још неколико држава срушиле „снешка“.

Фото: A.С.

Невероватно је да постоје државе као што је Шведска, која није увела никакве мере забране, која је само информисала становништво и у којој су се људи сами чували, и која је доказала да ово лудило које су изазивали СЗО и глобални медији нема никакве везе са здрављем, и да људи и даље слушају медије.

И замислите у Шведској није наступио никакав „колапс здравственог система“ којим су на почетку плашили људе. И поред одсуства мера, вирус се није раширио као пожар и није изазвао озбиљне симптоме за толики број људи да здравствени систем има проблем.

Шведска има најмањи пад економије у целој Европи, нема мера забране, нема маски, школе нормално раде, нема затварања кафана и замислите нема страшних последица које СЗО и медији предвиђају целом свету ако се не поштују њихове мере забране.

Један од омиљених начина да умање значај Шведске је да кажу: тамо су људи дисциплиновани.

Да и знате да у Шведској живи око 25% имиграната који је већина дошла у земљу у последњих 15 година, значајан број и са Балкана?

Други покушај дискредитације Шведске у вези са бројем преминулих се брзо угасио у поређењу са другим земљама. Те статистике су свакако потпуно искривљене. Иначе СВЕ земље у Европи су допустиле да вирус уђе у старачке домове, тако да је пола преминулих умрло у старачким домовима. Шведска није изузетак.

Ово лудило са вирусом више личи на највећи психолошки експеримент икада спроведен над целим човечанством. Да одговори на питање: колико далеко можемо да идемо са лудилом и да већина људи то прихвати.

Сваки вирус је опасан, па и овај. Мере које су „преписали“ су горе од вируса. Треба их све укинути.

Медијско-пропагандно лудило нема оправдање.