Прочитај ми чланак

Саша Радуловић: Ево зашто СНС бака више воли Вучића од своје деце!

0

Гост медијске куће „Центар”, и „Србин.инфо” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је председник опозиционе странке „Доста је било” и народни посланик у Скупштини Србије, Саша Радуловић.

Тема емисије је била – ко је права опозиција у Србији у време док траје пандемија коронавируса у нашој држави и целом свету.

У емисији се још говорило и о томе да ли је у Србији заведена диктатура од стране Александра Вучића и који су разлози да огромна већина опозиционих посланика ћути због неуставне забране рада Скупштине Србије (00:01:00); као и о томе да ли је предизборна кампања СНС, с почетка марта ове године, разлог за убрзано ширење заразе по Србији (00:09:00); односно о томе да ли су лекари, који су део Кризног штаба за сузбијање епидемије, уствари експозитура глобалистичких елита у нашој земљи (00:24:00).

Такође, Саша Радуловић је изнео и своје ставове у вези гласача СНС и како их може придобити опозиција, ради смене режима СНС-СПС (00:28:00); као и о томе како ће се долазак великог броја емиграната из Трећег света у Србију одразити на живот и друштво Србије.