Прочитај ми чланак

Шаровић – Да жути лопови из СНС више не владају Београдом

0

Председник покрета Љубав, вера, нада Немања Шаровић изјавио је данас, приликом предаје листе за београдске изборе, да је тај покрет „алтернатива за велики број грађана Београда који су незадовољни и не желе да гласају ни за једну од унапред прпремљених опција“.

Он је навео да на београдским изборима учествује са листом „Немања Шаровић – за сав нормалан свет“, као и да ће бити поносан колико год гласова да добије јер је смогао храбрости да изађе под својим именом, за разлику од режима чији су носиоци листе „људи који су позајмили свој кредибилитет режиму, јер режим кредибилитет нема“.

Шаровић је новинарима рекао да ће листа коју предводи „представити програм у једној тачки, за разлику од оних који дају 100 обећања и не испуне ништа“, али да је та тачка кључна и да ће, уколико се испуни „бити велики помак и бољитак за све грађане Београда“.

„Ова власт је криминална. Ми имамо криминалце који сведоче да су рушили по налогу председника државе Александра Вучића у Савамали. У тај посао, у тај криминал је уплетена читава градска власт и републичка власт. Основна одлика ове власти је криминал и корупција“, рекао је Шаровић.

Шаровић је рекао да је покрет који предводи доста дуго скупљао потписе али да нису хтели „да им их поклони Вучић“.

„Код нас је политичка сцена контролисана. Вучић под контролом има Социјалистичку партију Србије, радикале, Демократску странку Србије, Заветнике, Бориса Тадића, Доста је било, Бошка Обрадовића. Ми на политичкој сцени не дугујемо никоме ништа“, рекао је Шаровић.

Он је додао да је листу коју предводи потписима подржало 3.310 грађана Београда.

„Имаћемо кампању другачију од мејн стрима. Нећемо лагати, нећемо давати велика обећања, него ћемо гледати да подсетимо грађане на реалност како су заиста живели и како су се претходни режими понашали према њима. Да покажемо да може боље, да има алтернатива и да постоје људи који не дугују никоме ништа“, казао је Шаровић.