Прочитај ми чланак

„Како је Горан Ракић саградио зграду у Митровици вредну неколико милиона евра“

0

Председник Покрета љубав, вера, нада Немања Шаровић запитао је Горана Ракића из Српске листе, али и Српску напредну странку и Александра Вучића да објасне како је неко ко је имао далеко мања примања од оних која би му омогућила да изгради зграду, успео да стекне имовину која сада може вредети неколио милиона евра.

„Предлажем да Горан Ракић из ‘Српске листе’ буде проглашен за предузетника деценије. Лако је некоме богатом да сазида овакво здање, али прави подвиг је када то учини неко са скромним примањима попут бившег председника Српске листе“, објавио је Шаровић на друштвеној мрежи X.

Он је поделио и снимак сачињен испред зграде у Косовској Митровици и поручио:

„Нисмо могли да одолимо да не обиђемо радове на згради која припада Горану Ракићу. Зграда је направљена на плацу вредном 350.000 евра које је као власништво пријавио Ракић, некадашњи председник Српске листе. Он има поприлично скромна примања, али изгледа да је ‘системом три коверте’ успео да уштеди довољно да направи приземље, 10 нивоа и горе не зна се да ли ће поткровље или ће неки нови ниво, за сада не знамо“.