Прочитај ми чланак

Шапић разбио грађанину телефон: Разговор све време био на ивици физичког обрачуна

0

Председник Привременог органа града Београда Александар Шапић разбио је данас телефон једном грађанину на Савском насипу.

Шапић се појавио на конференцији за новинаре на којој је требало да говори о уклањању сплавова, да би у једном тренутку кренуо да разговара са грађанима што је убрзо довело до инцидента.

Након кратког разговора Шапић је кренуо да излази из групе грађана, када је један од присутних кренуо да га снима. У том тренутку Шапић је узео телефон грађанину и разбио га.

Он је покушао да постави питање до које године нелегални објекти могу да се легализују, на шта је Шапић изузетно бурно реаговао.

На снимку се чује како и како један човек каже да је Шапић кренуо са претњама, уз неколико псовки после чега је Шапић изнервирано сломио телефон.

Ово није први пут да Шапићеве конференције пролазе у знаку физичких инцидената и увреда. Тако је почетком децембра вређао члана удружења „За наш кеј“ Душана Чавића називајући га „дрипчином“ и „магарцем“, док је непознати мушкарац покушао да га одгура док је Шапићу постављао питање.

Новинар, редитељ и један од аутора Марка Жвака Душан Чавић упитао је данас Александра Шапића на Савском кеју „где сте пред Рибникаром да се поклоните сенима мртве деце“, на шта је кандидат за градоначелника бурно реаговао.

„Бесрамниче један, слушај ме сад ти бесрамниче један. Ушао сам у сваку кучу убијеног и рањеног детета. Слушај ме дрипчино једна. Ушао сам у сваку школу само се нисам сликао, дрипчино“, одговорио је Шапић машући руком и уносећи се Чавићу у лице, види се на снимку који је објавило неформално удружење „За наш кеј“.