Прочитај ми чланак

ШАПИЋ: „Мислим да ће градоначелник бити Ирена Вујовић“

0

Београд -- Општина Нови Београд наставиће да ради као и до сада, али се надамо бољој комуникацији с новим градским властима, каже Александар Шапић.

Председник општине Нови Београд је, гостујући у Јутарњем програм ТВ Прва, рекао да су до сада, за време одлазеће градске власти, Новобеограђани незаслужено трпели због слабе или никакве комуникације са челницима Управе града.

“Статут града Београда је такав да Општина не може много тога сама да уради”, објаснио је Шапић и додао да се нада да ће се то променити када буде била изабрана нова градска власт.

На питање да ли ће сарађивати са СНС, Шапић је објаснио да је сврха његовог бављења политиком да се у дело спроводе идеје и решавају проблеми који ће живот грађана учинити бољим, те да у том смислу у политици не би требало да буде симпатија или антипатија.

„Ко год да се налази на одговорном месту нису му то у аманет оставили родитељи, већ је тај положај ‘зарадио’ од грађана који су за њега гласали”, истиче Шапић.

На питање да ли зна ко би могао да буде градоначелник Београда, односно која имена се у градским политичким круговима помињу, председник општине Нови Београд каже да не зна, али да он мисли да би то могла да буде Ирена Вујовић.

„Али о томе одлуку доноси СНС која је победник избора”, рекао је Шапић.