Прочитај ми чланак

Шапић: Бићу нови градоначелник Београда!

0

Председник Општине Нови Београд Александар Шапић најавио својим пријатељима да постоји могућност да буде следећи први човек Београда

 

Председник Општине Нови Београд, некадашњи ватерполиста Александар Шапић одржао је прошле недеље неколико састанака са директорима београдских јавних предузећа у намери да их обавести да ће ускоро, након одржаних ванредних избора, прећи на чело града Београда, сазнаје Курир.

Према речима нашег извора, Шапић се поприлично уживео у нову улогу па је открио и план како би све то требало да се деси.
– Више је него очигледно да ће ванредни избори ускоро. Кад то кажем, мислим ове године. Након њих, садашњи градоначелник Драган Ђилас прећи ће у власт на републичком нивоу, а на његово место ћу доћи ја. Зато је паметније да одмах будемо у добрим односима – препричава наш извор Шапићево обраћање једном директору комуналног предузећа.

Александар Шапић јуче је за Курир рекао да је чињеница да се састаје са својим страначким колегама и да то није тајна, јер, како каже, он нема никакве тајне састанке. На питање да ли је тачно да се спрема за градоначелничку функцију, Шапић је одговорио: „Не бих то коментарисао. Ја сам председник београдског одбора ДС и Општине Нови Београд, трудим се да радим свој посао најбоље што умем. А шта ће бити сутра, то у Србији нико не може да каже.“

Недавно докторирао

Александар Шапић (1978) је бивши ватерполиста, један од најбољих на свету. Дипломирао је 2003, магистрирао 2009, а докторирао 2012. у области индустријског менаџмента. Члан је ДС од 2005, а на позицију председник Градског одбора ДС изабран је 2011. Од јула 2012. председник је Општине Нови Београд.

Прославио се као Гангула

Шапић, бивши ватерполиста, опробао се и на великом платну. Глумио је у филму „Кад порастем бићу кенгур“ где је играо криминалца Гангулу.

(Курир)