Прочитај ми чланак

САНДА: Македонију руше да би спречили градњу Турског тока и ширење руског утицаја на Балкану

0
sanda raskovic nenad zlatanovic3

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

Европска унија и САД годинама албанском фактору дувају у крила, јер су њихова стална полуга за дестаблизацију. Сада је њихов основни задатак да дестабилизују Македонију, да се не би изградио гасовод „Турски ток“ и како би се спречио руски утицај у региону, рекла је Санда Рашковић Ивић гостујући на „ТВ Вујић“ у Ваљеву.

Говорећи о макроекономским показатељима у Србији, Рашковић Ивић је рекла да су они веома лоши и значајно гори него у време када је Владу Србије предводила Демократска странка Србије.

„Незапосленост је 2008.године била око 13%, а сада је преко 20%. Наша влада је оставила дуг од 8 милијарди евра, а дуг је данас преко 25 милијарди. Чињеница је да је за време наше власти било прихода од приватизације, неке приватизације су биле добре, попут Теленора, али било је и веома лоших“, истакла је Рашковић Ивић.

Она је истакла да ДСС није против Европе, али да јесте против уласка Србије у Европску унију.

„Европска унија све више личи на Совјетски савез, где уместо изабраних народних представника владају бирократе и комесари. Европе нема без европских вредности, нема Европе без Никите Михалкова, без Чајковског, без Достојевског. Србија јесте европска земља која има европски развој још од 19. века и не треба нам никакав тутор. ДСС се залаже за слободну и суверену Србију, а не за бриселску колонију“, закључила је Рашковић Ивић.

Извор: ТВ Вујић, Србин.инфо