РЕКОРДАН БРОЈ ПРОТЕСТАНАТА Више од 35.000 људи, провокатори са ЛГБТ заставама ФОТО

0

У центру Београда се одржава протест против режима, на којем протекле две суботе није било страначких и других застава и обележја, али данас су се појавили провокатори са ЛГБТ застава и ЛГБТ паролама упркос апелу и молби организатора да се никакве заставе (осим застава Србије) не носе.

Према процени репортера из Србин.инфо, протестаната је данас много више него прошле суботе, када је било више од 20.000 незадовољних грађана Србије.

И пре почетка протеста, колона се формирала од Студенткосг трга све до Народног позоришта, а људи су само пристизали са свих страна.

Осим провокатора са ЛГБТ заставама и ЛГБТ паролама, нема никаквих других проблема, а да су у питању провокатори потврђују и организатори који су их више пута молили да склоне заставе јер ово није „Прајд“, нема ни страначких застава и парола, али они одбијају да их склоне, па обезбеђење протеста мора посебно да их обезбеђује, јер се очигледно иде на то да их „неко нападне“, а протест се окарактерише као насилан.

У непрегледној колони је највише младих људи, који нису страначки опредељени, само им је мука од свакодневне неправде, сиромаштва, бахатих политичара, инвеститора, криминалаца…