Прочитај ми чланак

Радуловић све запрепастио: Ево зашто Вучић ћути у вези привођења владике Јоаникија

0

"ДЈБ више неће сарађивати са Савезом за Србију јер кад је уведено противуставно ванредно стање нико ни реч није рекао, него су ставили маске и играли онако како власти и Европска унија траже. Посланици који нису били у Скупштини након противуставно проглашеног ванредног стања, нису ни заслужили да буду у Скупштини.

Ми смо зрела политичка опција, која је прошла кроз сито и решето, имамо више чланова него икада. Покрет је јак, очистио се. У медијима који гурају Вучића са Пинком на челу или Ђиласа са Н1 на челу, за народне посланике Доста је било места нема. Ово у Скупштини је једини начин да се обратимо јавности. Почели смо прикупљање потписа за нашу изборну листу. Нисмо били спремни за овај потез јер смо искрено били за бојкот. Али, ако цела опозиција није у бојкоту, онда је то бесмислен чин и политичко самоубиство. Бојкот су срушили Ђилас и Сергеј, ЕУ ради на томе да у Скупштини Србије поново буде само садашња и бивша власт са Чедом, Чомићком, Чанком… Зато је бојкот само бесмислен чин. Европска унија стоји иза бивше и садашње власти и њихов је спонзор, желе само њих у Скупштини. Под плаштом вируса успостављају контролу на људима. Управљају овде и са позицијом и са опозицијом, веровали смо у бојкот и у реч челника СзС и ПСГ, али су отпадали један по један из СзС, сада и Сергеј, па посланици ДС“…

Радуловић је причао и о фингираним варницама у региону.

„Под плаштом вируса се дешава све ово, а све власти на Балкану сарађују и то грађани још не знају. Они измишљају сукобе преко медија, то је све фингирано јер власти савршено сарађују и сви имају исту управу. Та управа седи у Берлину“, објаснио је лидер ДЈБ.

Упитан од стране Србин.инфо да прокоментарише дешавања у Црној Гори и хапшење владика и свештенства, одговорио је:

„Ћутање наших власти говори о односу према нашем народу и имовини верских заједница у Црној Гори. Тамо је главно питање поштовања права српске православне цркве у ЦГ. Вирус је само параван да се уплаше људи. Александар Вучић не да чува национални интерес, него спроводи глобалистичку политику. Можемо да се сетимо и његове подршке за Клинтона, Шредера, Блера, претпостављам сада и за Бајдена у Америци, иако он покушава да грађанима прикаже као да он нема везе са Европском унијом, па као у Скупштини нападају бивши власт да су они за Европску унију, а и једни и други спроводе исту политику. Понашање власти у Црној Гори је срамотно, тамо их је народ већ прочитао. Громогласно је ћутање наше власти, на крају ће Вучић дати неку малу изјавицу у којој ће као осудити, али изостаје било какав озбиљнији и оштрији одговор државе Србије“.