Прочитај ми чланак

Проф. Калајжић: Победнички губитници

0

Победници изгубили, а губитници победили. Тако се укратко може описати најновији расплет београдских избора. Немогуће? Могуће, јер у Вуловој Србији сви су губитнички победници!

Тома Фила се придружио Владимиру Орлићу. Празној сали саопштио је епохалну вест – избори.

Ај’мо испочетка. Бирачки спискови, аутобуси, Арена, номадско гласање, записници, бугарски воз, кол центри, ГИК/РИК, крађа, преваре, безакоње, лудило мозга. Испумпавање буџета.

А шта ми, прави житељи Београда, имамо од тога? Да ли ћемо имати бољи јавни превоз, просвету, здравствену заштиту, чистији ваздух, локалну администрацију, канализацију, асфалт, катастар, паркирање, владавину права … ? Нећемо. 

Јер врана врани очи не вади!

А то је била и остала „изборна понуда“ за рају – сјаши Курта да узјаши Мурта. Од зла оца и још горе мајке. Сви су они исти, сви су они његови. Лопови.

Привремени орган, привременог Београда, брже-боље латио се привременог посла – асфалтирања прекоцканог. Поред већ мазнутих 8 милиона еура, да се на брзака мазне још нешто, јер биће зајебано ако столица измакне.

И новоузлетели лешинари би да скидају месо са кости. Да се очешу о ЕКСПО, метро, стадион, Београд на води, сајам …. Да за’вате из оних пар десетина милијарди еврића на које су се намерачили Вуле и кумадија. Нико да се упита – како то да се парламентарни избори који су покрадени на исти начин не понављају? Зашто дупли стандарди?

Устав Републике Србије, члан 2, став 2, јасно каже: „Ниједан државни орган, политичка организација, група или појединац, не може присвојити сувереност од грађана, нити успоставити власт мимо слободно изражене воље грађана“.

Порука је јасна – ако слободном вољом сувереност задржите за себе и не дате свој глас никоме, лопови не могу успоставити власт!

Прецизније речено – у масовни бојкот. Понављам, масовни, јер све испод 50% гласова је нелегално и нелегитимно, или да цитирам Вула лично – „нелегитимно формирање власти“. За сада, мафија нема лек против масовног бојкота и нема лек против излива народног беса. А то ће их ‘трефити ако поново крену да мењањем изборне воље руше Устав.

Поштовани суграђани, мафија је регрутовала нове играче, осмислила нове подвале, дизајнирала нове крађе. Не будите наивни, неће дати милијаре од ЕКСПО-а, метроа, Београда на води, стадиона, насипа, сплавова, мостова, јавних предузећа, ЕПС-а … Мафија је свој просперитет цементирала свеопштом пљачком и уништењем Србије.

Не излазите на мафијашке изборе, не наседајте на нове преваре и пљачке!

Бојкот је глогов колац у око мафији. Бојкот је очување суверености сваког грађанина Србије.

Нема легалитета ни легитимитета без Ваших гласова! Задржите свој глас и своју сувереност за себе, да би могли да успоставимо владавину народа.