Прочитај ми чланак

ПРОАМЕРИЧКА МАРКЕТИНШКА АГЕНЦИЈА: „Више грађана Србије је за ЕУ него за Русију“

0

Није много прошло од изјаве актуелне српске геј премијерке, Ане Брнабић, да ако Србија мора да бира између Русије и ЕУ изабраће ЕУ, а већ у циљу спиновања српске јавности проамеричка маркетиншка агенција Фактор плус излази са својим истраживањима по којим Срби су пре за ЕУ него за Русију!?

Aко би морали да бирају, више грађана Србије определило би се за Европску унију, него за Русију, показало је најновије истраживање јавног мњења проамеричке агенције Фактор плус.

Према том истраживању, у које је Танјуг имао увид, 30 одсто анкетираних определило се за Европску унију, одговарајући на питање који би био њихов избор ако би се пред Србију поставила дилема – ЕУ или Русија.

За Русију се изјаснило 28 одсто анкетираних, 26 одсто је одговорило да не зна, односно да нема став о томе, док је 16 одсто рекло да се не би изјаснило ни за један од понуђених одговора.

Све резултате истраживања агенција Фактор плус ће сутра представити јавности.

ФАКТОР ПЛУС

Aгенција Фактор Плус је  лиценцни партнер и једина компанија у Србији која спроводи истраживање и квантификовање задовољства и лојалности потрошача по методологији и лиценци Aмеричког Индекса Задовољства Потрошача (AЦСИ).

БОНУС ВИДЕО

Зоран Радојичић, народни посланик и председник Савета за одбрану и безбедност Српског покрета Двери, у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар”, после повратка из Сирије прича о томе о томе шта се стварно дешава у тој земљи и да ли сиријски грађански рат може да проузрокује погоршавање безбедоносне ситуације у српским земљама, Балкану и доњем Подунављу (01:08:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.