Признање Мила Ђукановића да црногорска нација не постоји (ВИДЕО)

0

Изјавивши да је Црној Гори потребно да формира своју цркву како би заокружила свој национални и духовни идентитет, Мило Ђукановић је заправо признао да је све што ради бестидни пројекат најгорег конвертитства које није до краја завршено и да заправо црногорска нација још увијек не постоји

Изјавивши да је Црној Гори потребно да формира своју цркву како би заокружила свој национални и духовни идентитет, Мило Ђукановић је заправо признао да је све што ради бестидни пројекат најгорег конвертитства које није до краја завршено и да заправо црногорска нација још увијек не постоји, оцијенио је посланик и новинар Владимир Ђукановић.

Тиме је заправо показао сву бестидност његових поступака, али је и позвао Србе да се бране од насилног наметања конвертитства, истакао је он.

Подсјетимо, предсједник Црне Горе је казао, како Црној Гори треба православна црква, која ће објединити и Србе и Црногорце, да би како је рекао, сачувала свој идентитет.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!