Прочитај ми чланак

ПРИЈАТЕЉСТВО: За руке се држе Вулин, поп, падобранац, Рус, баба и даркер!

0

Људима је овај спој неспојив. С разлогом!

Чини се да је министар Александар Вулин један од најзанимљивијих министара у српској влади. Или барем најоригиналнији. Тако је поново на Твитеру једна фотографија изазвала доста полемике и пажње.

Ако вам кажемо да се за руке држе Вулин, поп падобранац, Рус, баба и даркер, а није виц – да ли знате о чему се заправо ради овде?

 

Људима је овај спој неспојив, а све се десило на манифестацији „Балкански скок пријатељства“.

То је традиционална међународна манифестација која се одржава на Лисичјем јарку.

„Балкански скок пријатељства“ се одржава од 1993. године и настао је сарадњом Грчке уније резервних падобранаца и тадашње 63. падобранске бригаде.

Манифестацију организују Падобрански клуб ветерана 63. падобранске бригаде „Архистратиг“ и Ваздухопловни савез Србије, уз подршку министарстава омладине и спорта, одбране и рада, запошљавања, борачких и социјалних питања и Падобрански кул „Феникс“.

Прошле године је отворио управо министар Вулин, и то уместо тадашњег министра Ђорђевића (изгледа да се ротација наслућивала).

Он је тада и извео скок падобраном. Али Александар Вулин је иначе редован гост на овој манифестацији и ранијих година.

На слици са њим су иначе епископ славонски Јован Ћулибрк, познат и као падобранац у мантији, тачније подофицир и резервиста чувене 63. падобранске бригаде из Ниша.

Ту су усликани и херој Руске Федерације генерал Николај Александрович Бељајев, као и мајка погинулог борца Горана Остојића, Јованка Остојић.

Па ето решења мистериј „Вулиновог кола“, како су га назвали на Твитеру.