Прочитај ми чланак

ПРЕДСЕДНИК ПЛАНДИШТА ВРЕЂА РАТНОГ ВЕТЕРАНА Мој бифтек са тартуфима кошта као …

0

Председник општине Пландиште Јован Репац, који је на овом послу од 24. маја 2016. године, јавности је постао познат по својим бахатим изјавама које показују да није дорастао функцији коју обавља већ три године.

На Твитеру је испливао коментар на којем је Репац извређао ратног ветерана са Косова, и то речима које никако не приличе једном председнику општине.

– Ниси мој ниво олошу један, а за тебе сам господин председник. А сада да се вратим својој вечери, бифтек са преливом од тартуфа је сјајан, а кошта колико ти месечно зарадиш. Е толико ја дам на вечеру, јер сам способан као и председник Александар Вучић, а ти цркни од зависти олошу један – гласи одговор Репца извесном Ивану Лазаревићу.

Међутим, судећи по недавној изјави коју је Репац упутио једном твитерашу, председник општине очигледно не влада манирима које би требало да поседује, с обзиром на функцију коју обавља.

Између 40.000 и 60.000 људи из Србије годишње оде у иностранство, за бољим условима, платом, статусом, како би решили егзистенцију. Међутим, Репац такве потезе не само што не разуме, већ их и најоштрије осуђује, а оне који одлазе у иностранство назива плаћеницима.

– Поштени млади у Србији живе и имају никад већа примања јер у Србији никад нису биле веће плате и има посла за све, а да они који иду преко су плаћеници, који су отишли код својих налогодаваца на тренинге, све са циљем да нашкоде Србији. Јер не одговара вашим налогодавцима овако јака Србија са високим стандардом и никад јачом војском, и то све захваљујући једном човеку, једном лидеру, нашем председнику Вучићу. Да устанеш када изговараш његово име и презиме, а за тебе сам господин председник општине Јован Репац, олошу један – одговорио је Репац једном твитерашу.

Подсетимо, заменик Странке слободе и правде Борко Стефановић посетио је општину Пландиште и јавности објаснио ко је председник ове општине Јован Репац. Стефановић је указао на статус господина Репца, у којем он говори о младим људима који одлазе из Србије, и нагласио да због оваквих изјава и људи треба бојкотовати изборе.