Прочитај ми чланак

Функционер СНС: Плаћеници, селите се преко да би рушили Вучића!

0

Између 40.000 и 60.000 људи из Србије годишње оде у иностранство, за бољим условима, платом, статусом, како би решили егзистенцију. И то је разумљиво, али има оних и који не разумеју такав потез, па на крајње прост и примитиван начин обележавају оне који одлазе за бољим животом.

Тако је председник општине Пландиште Јован Репац, иначе функцинер СНС, у обраћању једном твитерашу на ову тему, написао:

– Поштени млади у Србији живе и имају никад већа примања јер у Србији никад нису биле веће плате и има посла за све, а да они који иду преко су плаћеници, који су отишли код својих налогодаваца на тренинге, све са циљем да нашкоде Србији. Јер не одговара вашим налогодавцима овако јака Србија са високим стандардом и никад јачом војском, и то све захваљујући једном човеку, једном лидеру, нашем председнику Вучићу. Да устанеш када изговараш његово име и презиме, а за тебе сам господин председник општине Јован Репац, олошу један – одговорио је Репац једном твитерашу.

Заменик Странке слободе и правде Борко Стефановић посетио је општину Пландиште и јавности објаснио ко је председник ове општине Јован Репац. Стефановић је указао на статус господина Репца, у којем он говори о младим људима који одлазе из Србије.

– Овај председник општине рекао је да сви поштени млади људи остају у Србији, а ви који идете из Србије, не идете због већих плата, већ зато што сте плаћеници, одлазите тамо код људи од којих треба да добијете паре да рушите Александра Вучића, јер је он феноменалан. А одлазите из Србије да бисте нашкодили Србији. То је званичан став Српске напредне странке из уста Јована Репца, председника општине Пландиште – рекао је Стефановић и нагласио:

– Због оваквих изјава и људи треба бојкотовати изборе.