Прочитај ми чланак

ПОЖАРЕВАЦ НЕЋЕ ВУЧИЋА: Мање од 2.000 изашло на митинг, а 5.000 довезли аутобуси!

0

Турнеја председника Србије о трошку грађана настављена је јуче у Браничевском округу.

Митингу у Пожаревцу на ком је говорио Вучић према извештавању Тв Прва присуствовало је 10.000 симпатизера и чланова СНС-а.

ФОТО: Саттелевизија

Према нашим информацијама, митингу је присуствовало између шест и седам хиљада људи, од тога је око пет хиљада довезено из: Смедерева, Велике Плане, Костолца, Петровца на Млави, Црнића, Свилајнца, Кучева, Смедеревске Паланке, Гроцке, Жагубице, Јагодине, Великог Градишта, Голупца,…

Из Пожаревца је било мање од две хиљаде људи, а овај град према попису из 2002. имао око 69.000 становника.

Јавна предузећа нису успела да испуне квоте које су им биле задате за долазак председника.

Страначки активисти који су довезени из других градова из аутобуса су директно улазили у ограђени простор из кога нису смели да излазе до краја митинга. Нужду су обављали уз околне зграде у самом центру Пожаревца.

Погледајте снимак паркираних аутобуса који су јуче довезли СНС чланове на митинг:

Једна Пожаревљанка је имала јако непријатну ситуацију коју је снимила мобилним телефоном. Наиме, када је са пијаце кренула ка својој кући редари СНС-а и полицијски службеници нису јој дозволили да прође путем којим иначе пролази, већ су је приморали да се врати и користи друге улице како би дошла до свог дома.

Да скандал буде већи, на сликама које су објављене на друштвеним мрежама види се да је простор између коловоза и зграда био празан и да је госпођа могла проћи тим путем.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!