Прочитај ми чланак

ПОСЛЕ ПОБЕДЕ ХИЛАРИ КЛИНТОН Албанци намеравају да Косово и Метохију очисте од Срба

0

Hilari Klinton ruzna 08Обавештајни подаци указују на то да Албанци с Косова увелико спремају насилне акције против Срба, а за остварење крвавог пира чека се само победа велике заштитнице албанских интереса Хилари Клинтон на председничким изборима у Америци, открива извор из безбедносних структура.

– Албанци су све ресурсе, пре свега финансије, бацили на демократског кандидата и сви обавештајни подаци упозоравају да се, пре свега на Косову, може догодити још једно етничко чишћење Срба. Свакодневно пратимо ситуацију. Проверавамо екстремна деловања која могу да угрозе стабилност и безбедност наших грађана и државе. Приметно је да су ова деловања све озбиљнија како се ближи новембар, кад се очекује крај изборног процеса у САД – открива извор из безбедносно-обавештајних структура и додаје да, на основу добијених информација, десничарске шиптарске организације, али и појединци, планирају да очисте пре свега север Косова.

Он упозорава да би први на удару могли да се нађу Срби повратници, како на северу Косова тако и у енклавама.

– Осим овога, мета би могли да буду Срби повратници у општинама Клина и Пећ, а ескалација насиља врло лако би могла да се прелије и на југ Србије. О свим сазнањима редовно обавештавамо највиши државни врх. Редовно се прати ситуација како бисмо заштитили све наше грађане. Према сазнањима којима располажемо, већа количина одужја, али и новца, недавно је преко Албаније ушла на територију Косов. Финансијери су шиптарски лобији широм света, али пре свега из САД, који и материјално помажу председничку кампању Хилари Клинтон.