Прочитај ми чланак

Поред „Образа“ уз СРС и „Наши“, чека се одговор од Двери ( Видео)

0

 SNP nasi i srs

Вођа организације Српски народни покрет „Наши“ Иван Ивановић биће на листи Српске радикалне странке за парламентарне изборе.

Даме и господо као што смо и јуче најавили Српска радикална страна је преузела одговорност да се не понови ситуација са прошлих избора када су се расули гласови патриота који су против ЕУ и еврофанатика који Републику Србију већ 14 година гурају све дубље у блато, беду и сиромаштво. Очигледно је да само Српска радикална странка зна, може и има храбрости, воље и одлучности да се ефикасно супротстави сваком режиму.

Окупљањем родољубивих организација Српска радикална странка показује своју одлучност да се супротстави режиму. Показујемо да смо свесни да српски народ од нас очекује да станемо на чело те борбе и да су грађани Србије уморни од подела. За разлику од политичких странака које праве непринципијалне колиције, које спајају неспојиво и удружују се како би преварили грађане и остварили личну корист, ми смо кренули другим путем.

Овде се не ради о техничким колицијама. Овде се ради о удруживању патриота који имају идентичне програме, имају идентичне ставове, који су се борили на различите начине али су се борили за исту ствар! Образ и Покрет СНП Наши наставиће да постоје Младе и Иван ће остати на челу тих организација, али ће кроз Српску радикалну странку ће водити своју политичку борбу. Водиће је на један потпуно нови, потпуно другачији, искрен, братски начин јер се удружујемо на идеолошким основама зарад општег добра а не личне користи.

SNP Nasi i radikali

Ово није крај, наредних дана ће се овом националном фронту прикључити сви који искрено желе крај издајничком режиму. Данас је све једно хоћете ли 16. марта гласати за Чеду, за Вука Драшковића, за Вучића, за Дачића, за Палму, за Кркобабића. Сви су они и Кркобабићи и Вучићи и Драшковићи. Могу мењати маске али испод те љуштуре сви знамо шта се крије.

Шта год да причају док су опозиција сви раде исто када су на власти. Зато не можете наћи принципијелну разлику између режима Зорана Ђинђића, Војислава Коштунице, Бориса Тадића и овог последњег, најгорег од свих, Александра Вучића. Наш циљ је да антисрпској аждаји  станемо на пут и победимо је. Видећете ускоро да ћемо добити много више гласова од онога што неки мисле да ћемо добити. Србија је земља незадовољних људи.

Када нас питају колико гласова можемо да освојимо морају знати једну ствар. До 16. марта проћи ћемо читаву Србију. 16. март је прилика да се у Србији преброје сви они који су незадовољни. Па да видимо да ли у Србији има више људи који живе добро или оних који живе изузетно тешко. Они који живе тешко немају разлог да гласају за наставак политике режима који их је довео у овако тешку ситуацију.

Mladen obradovic ivan ivanovic i nemanja sarovic

Иван Ивановић председник СНП НАШИ истакао је задовољство што се налази  у друштву искрених патриота из СРС и Образа, и да је оно што их обједињује идентичан политички програм, који се не  базира само на противљењу учлањења Србије у ЕУ и НАТО, већ на економском бољитку грађана Србије који се налазе у катастрофалном економском стању.

Наша идеја је сарадња са Руском Федерацијом , односно учлањење Србије  у Евроазијску унију, што је наше програмско опредељење још од 2010. године.

( Србин.инфо)