Прочитај ми чланак

ПОПОВИЋ: Политичари да уче од сељака из Кукујеваца

0

nenad popovic kukojevci

Председник Српске народне партије (СНП) Ненад Поповић позвао је данас Владу Србије да одржи седницу у Кукујевцима код Шида, селу познатом по томе што нема ниједног незапосленог и од кога се много може научити.

– Предлажем Влади Србије да једну од будућих седница одржи у Кукујевцима. Сигуран сам да ће видети изванредан успех и да ће се поносити успехом овог вероватно најбољег села у Србији – рекао је Поповић.

Он је изразио уверење и да сви политичари у Србији, уколико дођу у Кукујевце, могу много тога да науче, а првенствено како да се запосли цела Србија. Истичући да су Кукујевци једино место у Србији где нема незапослених, Поповић је рекао да се вредни мештани тог села баве ратарством, воћарством, узгојем дувана, предузетништвом…

– Зато млади не морају да одлазе у Београд, већ раде овде у најсавременијим фабрикама на светском нивоу“, нагласио је Поповић и додао да се производи из Кукујеваца извозе и у ЕУ и у Руску федерацију.

Истакао је и да су он и чланови СНП дошли у Кукујевце како би научили како треба запослити целу Србију. Поповић је рекао и да је поносан што је на челу месне заједнице Кукуејвци представник СНП Мирослав Стојчевић.

Поповић је у Кукујевцима разговарао са мештанима и обишао цркву, а у наставку посете разговарао и са привредницима из општине Шид.

(Танјуг)